Sinds september 2020 staat QHarmony onder leiding van Henk-Jan Heijnen.

Henk-Jan Heijnen is op 8-jarige leeftijd begonnen met het volgen van trompetles op de muziekschool te Winterswijk en is na een aantal jaren overgestapt op de euphonium. In 1989 is hij toegelaten op het conservatorium te Enschede met als hoofdvak Docerend Musicus Euphonium. In 1991 is hij gestart met het hoofdvak Docerend Musicus Trombone.

In 1994 behaalde hij zijn diploma Docerend Musicus Euphonium en begon hij tevens aan zijn studie HaFaBra-Directie bij Gert Buitenhuis. In 1996 behaalde hij vervolgens zijn diploma Docerend Musicus Trombone en stapte hij over naar het Brabants Conservatorium te Tilburg. Hier vervolgde hij zijn studie HaFaBra-Directie bij Jan Cober en behaalde hij zijn diploma in 1998. In 2003 werd Henk-Jan toegelaten op de Messiaen Academie voor zijn studie HaFaBra-directie 2e fase bij Hennie Ramaekers. In juli 2005 heeft hij deze met succes afgerond.

Henk-Jan is momenteel werkzaam als dirigent bij diverse andere orkesten en projectorkesten. Hierbij behaalden zijn orkesten diverse promoties en landstitels.

Naast zijn werk als (gast)dirigent is Henk-Jan aan diverse verenigingen verbonden als grootkoper docent. Daarnaast is Henk Jan initiatiefnemer en dirigent van het Oost Gelders Jeugd Orkest (OGJO) en het TOP-orkest.