Het volgende concert is op

juni
2

2 juni, 13:00 - 16:00

Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten?

Activiteiten

Bij QHarmony gaat het niet alleen om muziek maken, ook gezelligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Naast het gezellige borrelen na de repetities, organiseren we tal van activiteiten die het groepsgevoel telkens weer doen versterken.

Gelijk aan het begin van het studiejaar zijn er twee open repetities. Vlak daarna, als de nieuwe leden bekend zijn, is er de nieuwe-leden-activiteit. Dit bestaat meestal uit een etentje gevolgd door een leuke, spannende of uitdagende activiteit, ingevuld door de activiteitencie. Zowel nieuwe als oude leden zijn van harte welkom om elkaar zo beter te leren kennen. December is voor iedereen, en ook voor Q, een drukke maand. Vlak voor de kerstdagen zijn er een aantal optreden door QLite en niet te vergeten de Kerstactiviteit!

In januari/februari is er opnieuw een open repetities om nieuwe leden kennis te laten maken met de vereniging. Deze nieuwe leden mogen dan ook meteen mee op QWeekend, het jaarlijkse repetitieweekend in maart waarin we vooral veel repeteren en leuke activiteiten doen. We verblijven meestal ergens buiten Nijmegen en sluiten het weekend af met een goed concert, vaak samen met een ander orkest of koor. De weekendcie begint al vanaf het begin van het studiejaar met de organisatie en het is ieder jaar weer een groot succes! 

Naast alle gezelligheid denkt Q ook aan onze gezondheid. Ieder jaar bieden we de gelegenheid om deel te nemen aan ’s werelds grootste studentenestafette, de Batavierenrace. Met ons team ‘Q is good for you!’ laten wij ons gedurende de nacht, ochtend en middag van onze sportieve kant zien! Dit wordt beloond door een groot feest op de campus van Universiteit Twente gevolgd door een heerlijke nacht in een tentje om wat uurtjes van de eerste nacht in te halen.

Als het jaar weer voorbij is en we elkaar weer een aantal weken moeten missen, wordt er nog een eindactiviteit georganiseerd. Kortom, bij Q is er vanalles te beleven. Uiteraard is deelname aan de activiteiten geheel vrijwillig, maar gezelligheid is zeker gegarandeerd!