Het volgende concert is op

Geen gebeurtenissen gevonden

Inloggen voor leden

Kerst 2014: Qerstmis!

In de maanden december 2014 en januari 2015 zitten het bestuur, de (commissie)leden en dirigent van QHarmony niet stil!

 

Er is genoeg werk aan de winkel met een samenwerkingsconcert op zaterdag 10 januari 2015. Dit concert zal samen met het Regio-orkest Oost-Brabant worden verzorgd, in de alom bekende Boskapel te Nijmegen. Vanaf 19.30 uur is iedereen van harte welkom om naar beide orkesten te luisteren. Dit is het eerste concert van QHarmony onder leiding van haar nieuwe dirigent, Jan Nellestijn.

In de maand december vinden er echter eerst een drietal kerstoptredens plaats door QLite, het ensemble van QHarmony. Deze optredens worden op verzoek van de Radboud Universiteit gegeven. Op dinsdag 16 december van 08.30 - 9.45 uur in de Refter, op woensdag 17 december van 18.00 - 19.00 uur in diezelfde Refter en op donderdag 18 december van 16.00 - 17.30 uur in het Huygensgebouw. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren.

In januari 2015 zal ook NSK TeQuila niet stilzitten: Zij zijn door Café Maxim te Nijmegen gevraagd om een pubquiz muzikaal op te luisteren. Tijdens deze quiz vervullen zij de muziekrubriek, waarbij de deelnemers muzikale nummers en uitvoerende artiesten raden aan de hand van enkele live gespeelde, korte fragmenten.

Genoeg te zien en horen dus, de komende maanden! Rest ons voor nu niets meer dan u prettige feestdagen en een heel muzikaal nieuwjaar te wensen!