Het volgende concert is op

juni
2

2 juni, 13:00 - 16:00

Inloggen voor leden

Wachtwoord vergeten? Gebruikersnaam vergeten?

Afsluiting collegejaar 2016-2017

De QBBQ moet nog plaatsvinden, maar de ALV en bestuurswissel is al geweest, evenals ons afsluitend concert met Philharmonie Gelre. Oftewel, het einde van dit collegejaar komt al weer in zicht! Dit jaar zat vol met de gebruikelijke activiteiten zoals de nieuwe-leden activiteit, de nieuwjaarsborrel en de QLadies-night. Ook waren we dit jaar het goede doel van de Jan Linders, en zijn we het goede doel van de SpecSavers geworden. Het jaar was goed begonnen met de zeer geslaagde reis naar Duitsland (Berlijn en Leipzig), waarna de internationaliteit werd doorgezet met een zeer divers concert met studentenharmonie-orkesten SHOT (UT Twente en De Ontzetting (Wageningen University & Research met als thema een road trip. Hierop volgden nog concerten in Nijmegen, binnen én buiten en als afsluiting het al eerder genoemde concert met Philharmonie Gelre. Daarnaast waren er optredens van onze ensembles in de Stevenskerk met 4 mei en bij de Batavierenrace.

Het jaar is voor een echte student natuurlijk nog niet helemaal afgelopen, aangezien we nog vooruit kunnen kijken naar de Vierdaagse(feesten). Niet alleen zal menig Q’er hier te vinden zijn om te stappen, ook zal onze blaaskapel TeQuila van zich laten horen op de maandagavond en woensdagmiddag. Zeker iets om als toeschouwer ook naar uit te kijken.

Verder had u het al misschien op de site gezien, maar we zijn ook al hard aan de slag voor ons vierde Lustrum! In collegejaar 2017-2018 zal QHarmony 20 jaar worden en dit zal gedurende het hele jaar op een spetterende manier worden gevierd. Schrijft u vooral alvast de data 19 november en 14 januari in de agenda, dan zullen onze eerste concerten zijn!

We wensen iedereen een fijne zomer, en hopen u te mogen begroeten tijdens één van ons komende Lustrumconcerten (19 november en 14 januari).

 

Nijmegen klinkt 2017