Het volgende concert is op

Geen gebeurtenissen gevonden

Inloggen voor leden

Gebeurtenis

Titel:
Was ik maar altijd kind gebleven
Kalender:
Datum:
19-11-2017,
Locatie:
Lux

Beschrijving

Was ik maar altijd kind gebleven!” 

Op zondag 19 november a.s. geeft studentenharmonieorkest QHarmony in filmhuis en cultureel podium LUX in Nijmegen een concert waarin muziek uit films van de kindertijd centraal staan. 

Studentenharmonieorkest QHarmony viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Ter ere van dit lustrum wordt de levensloop van QHarmony in sneltreinvaart nog een keer over gedaan: dit lustrumjaar staat in het thema van de geboorte tot studentenjaren, met fantastische muzikale en niet-muzikale activiteiten die hierbij aansluiten. Op 19 november geven wij ons eerste concert in het teken van de kindertijd. Muziek van onder andere Aladdin, de Efteling, Super Mario en Pocahontas passeren de revue en wordt daarbij ondersteund met bewegende beelden op een groot scherm. “Was ik maar altijd kind gebleven!” is een concert dat jong en oud boeit! 

Kaarten zijn verkrijgbaar via de website van LUX: https://www.lux-nijmegen.nl/anders/was-altijd-kind-gebleven/à €5 voor kinderen, studenten en vrienden, en €7,50 voor volwassenen. Het concert start om 15.00 uur. Voor meer informatie zie www.qharmony.nl.

 

Poster 19 november